Papu x Ninyes: Käytettyjen Papujen uusi elämä

Valmistamme vaatteemme vastuullisesti ja huolella. Toivomme, että ne saavat mahdollisimman pitkän ja hyvän elämän myös ensimmäisen käyttäjänsä jälkeen. Haluamme tehdä kierrättämisen sinulle helpoksi: lähetä käytetyt Papu-tuotteet takaisin meille, niin me etsimme niille uuden kodin! Saat käytetystä Papun vaatteesta korvauksena lahjakortin verkkokauppaamme.

Kierrätyskumppanimme on Ninyes, joka on Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti tuotettujen lastenvaatteiden kauppapaikka. Ninyesistä löydät myös parhaat käytetyt Paput. 

 Papu Rewear ninyes käytetyt lastenvaatteet vastuullisuus

  

MIKSI?

Jotta käytetyt Paput kiertäisivät mahdollisimman pitkään ja jotta niiden kierrättäminen eteenpäin olisi sinulle mahdollisimman helppoa, turvallista ja hyödyllistä. Mitä suurempi käyttö vaatteelle saadaan, sitä pienempi sen kokonaisvaikutus luonnolle on. Kierrättämällä voimme pienentää vaatteista syntyvää hiilijalanjälkeä. 

 

MITEN? 

    1. Täytä ja lähetä Papu x Ninyes re.wear myyntilomake.
    2. Lähetä myytävät vaatteet käyttämällä Matkahuollon ennakkoon maksettua palautuskoodia 9545051. Koodi toimii vain Suomessa. Liitä lähetyksen mukaan lappu, jossa on otsikkona Papu x Ninyes sekä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Voit myös tuoda vaatteet meille paikanpäälle. Osoitteemme on: Papu Store, Pohjoisesplanadi 19, Helsinki.
    3. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi lahjakortin Papustories.fi verkkokauppaan. Hyvitämme jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta puolet oletetusta myyntihinnasta lahjakortin muodossa verkkokauppaamme. Jos käytät toimitukseen Matkahuollon palautuskoodia, lahjakortin summasta vähennetään toimituskulu 5,90/ lähetys. Jos toimitat tuotteet Papu Store myymälään toimituskulua ei veloiteta.
    4. Käytetyt vaatteet myydään yhteistyökumppanimme ninyes.com sivustolla.

Papu x Ninyes re.wear-ohjelman ehdot löydät tämän sivun lopusta. Tutustuthan ohjeisiin ja ehtoihin huolellisesti!

 

MITÄ VOIN PALAUTTAA?

KYLLÄ KIITOS!

Hyväkuntoiset, käytetyt Papun lasten- ja naisten vaatteet. Vaatteiden tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita, ja niissä tulee olla ehjä tuotemerkki.

EMME OTA VASTAAN:

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet vaatteet, asusteet, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet. Vaatteissa ei saa olla eläinten karvoja. Mallikappaleet tai II-laatu, joiden Papu-tuotemerkki on leikattu kahtia. Emme toistaiseksi ota lainkaan vastaan Papun asusteita.

 

Mistä löydän käytetyt Paput?

Löydät käytetyt Papu lastenvaatteet kumppanimme ninyes.com sivustolta.

 

Papu x Ninyes re.wear ohjelman ehdot:

Toimita käytetyt Papu-vaatteet Papu x Ninyes re.wear -palveluumme. Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta puolet oletetusta myyntihinnasta lahjakortin muodossa Papudesign.fi verkkokauppaamme. Myymme käytetyt vaatteet yhteistyökumppanimme ninyes.comin sivustolla. Ohjelma on tällä hetkellä toiminnassa vain Suomessa.

Vaatteiden tulee olla hyväkuntoisia ja ehjiä, tahrattomia, karvattomia, puhtaita ja hajuttomia. Tuotemerkin tulee olla ehjä. Re.wear ohjelmaan eivät kelpaa likaiset tai rikkinäiset vaatteet, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet vaatteet, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet - siis sellaiset millä ei ole myyntiarvoa. Vaatteissa ei saa olla eläinten karvoja. Tällä hetkellä emme ota vastaan Papun asusteita. Pakkaa tuotteet huolellisesti kestävään lähetyspussiin tai laatikkoon - Papu Design Oy tai Ninyes ei korvaa kuljetuksessa kadonneita tai vaurioituneita tuotteita. Liitä lähetykseen mukaan nimesi ja puhelinnumerosi, sekä täytä etukäteen myyntilomakkeemme. 

Saat hyvityksen toimittamistasi vaatteista noin 3 viikon kuluessa, kun olemme vastaanottaneet toimituksen & vahvistaneet tuotteiden myyntikelpoisuuden. Vähennämme lahjakortin arvosta toimituskulut 5,90€ / toimitus. Jos olet jättänyt kierrätettävät vaatteet Papu Store myymälään, on toimitus ilmainen. Lahjakortti toimitetaan myyntilomakkeella jättämääsi sähköpostiosoitteeseen, ja se on voimassa 3kk Papustories.fi verkkokaupassa.

Tavoitteenamme on, että kaikki vaatteet saavat uuden käyttäjän. Ninyesillä on kuitenkin oikeus yksipuolisesti todeta, että tuote ei täytä yllä olevia ohjeita ja ei ole jälleenmyyntikelpoinen. Tällöin asiakkaalla on mahdollisuus saada k.o. tuotteet takaisin 5,90€ palautuskuluja vastaan.

Toimivien yhteystietojen jättäminen on tärkeää. Tarvitsemme vähintään nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Papu tai Ninyes eivät ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai häiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät tai puutteelliset yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin. Emme vastaa tai tee hyvityksiä toimituksista, joista puuttuu asiakkaan nimi ja yhteystiedot. Käsittelemme ainoastaan toimitukset, joissa myyntilomake on täytetty ja myyntiehdot on hyväksytty.

Ninyesillä ja Papulla on oikeus muuttaa näitä ehtoja. 

Kiitos sinulle!