PAPU STORIES

Private Shopping Papu Storella!

papu store papustories

Private Shopping Papu Storella!

Papu ja Uhana ovat kaksi kotimaista vastuullisen muodin suunnannäyttäjää, joita yhdistää keskinäinen ystävyys, hauskanpito ja rohkeus kulkea omaa tietään. Tervetuloa viettämään Private Shopping -iltaa yhteiseen liikkeeseemme Papu & Uhana Storelle! Helsingin sydämessä sijaitseva liikkeemme on tunnelmallinen keidas täynnä vahvoja kuoseja sekä kestäviä valintoja. Private Shopping -illan aikana pääset tutustumaan mallistoomme, kuulet lisää meistä ja tuotteistamme, sekä nautit tarjoiluista ja pienestä alennuksesta illan aikana. Kerää vähintään 10 hengen porukka ja tule viettämään ihana ilta kanssamme!  Private Shopping -ajanvaraus onnistuu lähettämällä viestiä store@papustories.com tai soittamalla +358 40 504 3551 Jotta voimme tarjota yksityistilaisuuden Private Shopping järjestetään myymälän aukioloaikojen ulkopuolella.   

Lue lisää →


Susanna Osala nimitetty kansainvälistyvän Papu Design Oy:n myyntipäälliköksi

Susanna Osala on nimitetty kotimaisen Papu Design Oy:n myyntipäälliköksi. Papu Design on lasten- ja naistenvaatteita suunnitteleva, valmistuttava ja myyvä yritys, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 3,5 Me.  Susannalla on noin 20 vuoden kokemus myynti- ja markkinointityöstä. Kokemusta on kertynyt sekä suomalaisista että kansainvälisistä brändeistä. Papulle Susanna siirtyy Marimekon key account managerin tehtävästä. Marimekolla Susanna on hoitanut isoja tavarataloja sekä tax free -asiakkuuksia, mutta myös kansainvälisiä asiakkaita. Ennen Marimekkoa Susanna toimi myynti- ja markkinointipäällikkönä kodin sisustustekstiiliyhtiö Langø Design Oy:ssä. Susannalla on ollut myös oma yritys, SO Kensington, jonka puitteissa hän on toiminut useiden kansainvälisten lastenvaatebrändien myyntipäällikkönä. Tässä roolissa hän on myös...

Lue lisää →


Papu Design nousi parhaaseen A-kategoriaan Eetti ry:n Ränkkää Brändi -vastuullisuustutkimuksessa

papustories uutiset

Papu Design nousi parhaaseen A-kategoriaan Eetti ry:n Ränkkää Brändi -vastuullisuustutkimuksessa

Kotimainen lasten- ja naistenvaatteita suunnitteleva, valmistuttava ja myyvä, Papu Design Oy, menestyi hienosti tänäkin vuonna Eettisen kaupan puolesta ry:n tekemässä vastuullisuusselvityksessä. Papu nousi nyt parhaaseen A-kategoriaan, kun se viime vuonna oli parhaana yrityksenä vielä B-kategoriassa.

Lue lisää →


Miten Papun kuosit syntyvät?

design papustories paputeam

Miten Papun kuosit syntyvät?

Rakastan värejä, elän eri väriyhdistelmien katselemisesta. Nautin muotojen tarkkailusta, sommittelusta, piirtämisestä ja siitä, kun paperille syntyy jotakin uutta. Nautin erityisen paljon siitä että kädenjälkeni leviää ympäri maailman ja on mukana ihmisten jokapäiväisessä elämässä. Papun kuosit syntyvät aina tarinan kautta. Käymme Annan (Papun perustaja ja suunnittelija) kanssa kävelyllä metsässä, kuljemme eri kaupungeissa ja aistimme sitä, mitä maailmassa juuri nyt tapahtuu. Mietimme sitä, mitä haluamme seuraavaksi viestittää ja minkälainen visuaalinen maailma asiakkaitamme kohtaa parin vuoden päästä. Todellakin, aloitamme mallistosuunnittelut näin paljon etukäteen ja teen myös kaikki malliston kuosit 1,5 vuotta ennen kuin ne ovat valmiissa tuotteissa ja ihmisten yllä. Tätä tekstiä kirjoittaessani on...

Lue lisää →


AW20 – ARTIST

aw20 new arrivals papustories

AW20 – ARTIST

AW20-mallistomme kertoo taiteilijasta, joka nauttii taiteen tekemisestä, erilaisista materiaaleista ja tekniikoista: maalaamisesta, kuvanveistosta, piirtämisestä, väreistä ja sommitelmista. Mallistostamme löytyy uusia malleja naisten mekoista, lasten housuista ja mekoista, sekä erilaisista asusteista ja paljon muuta uutta. Tuotteet on suunniteltu rakkaudella Suomessa ja valmistettu huolella EU:n alueella vastuullisista ja laadukkaista materiaaleista.

Lue lisää →