PAPU STORIES — papustories

SS21 – Secret Worlds

new arrivals papustories SS21

SS21 – Secret Worlds

Haluatko kuulla suuren salaisuuden? Olethan aivan hiljaa, niin kuiskaan sen sinulle. On olemassa toinen maailma, salainen maailma. Se on kaunis ja onnellinen paikka, täynnä sateenkaaren värejä ja mielenkiintoisia asukkaita. Ja mikä parasta, siellä kaikki toiveesi käyvät toteen. Mistäkö minä tiedän? Olen käynyt siellä! Ehkäpä pohdit, kuinka sinne pääsee. Saatat löytää sen peilin toiselta puolen, sukeltamalla meren pohjaan tai seuraamalla loikkivaa pupua. Ehkä sinun täytyy etsiä sateenkaaren pää tai lentää avaruuteen ja etsiä ennennäkemätön planeetta. Tai voi olla, että vesiputouksen alta, salaisesta luolasta löytyy kauan kadoksissa ollut maailma. Tämän enempää en voi kertoa. Vastaus sinun on löydettävä itse, sillä se on...

Lue lisää →


Papu Design, Lindström ja S-marketien työntekijät suunnittelivat unelmien työvaatteet

design papustories uutiset

Papu Design, Lindström ja S-marketien työntekijät suunnittelivat unelmien työvaatteet

”Pikkuisen epämukavat, eivät hengitä ja jousta.” Tämän tyyppiset työvaatteista saadut palautteet olivat kimmokkeena Unelmien työvaatteet -pilotille, joka käynnistettiin Pirkanmaan Osuuskaupan toimesta viime keväänä. Mukaan projektiin kutsuttiin pirkanmaalainen Papu Design sekä työvaatteistaan tunnettu Lindström. Lähtökohtina työvaatemalliston suunnittelulle olivat vastuullisuus ja paikallisuus. Nämä ovat arvoja, jotka kaikki kolme projektissa mukana ollutta yritystä jakavat.   Työvaatteella on tänä päivänä tärkeä rooli paitsi kantajalleen myös työnantajalle ja asiakkaalle. Olikin alusta asti selvää, että suunnittelutyöpajassa oli oltava mukana työntekijöitä, joille vaatteet tulevat käyttöön. Mukaan suunnittelutyöpajaan lähtikin parikymmentä innokasta osuuskauppalaista. S-marketin uudessa työvaatemallistossa on 22 erilaista vaatekappaletta sekä asusteita, joilla omaa persoonaa voi tuoda esille haluamallaan...

Lue lisää →


LOPPUVUODEN PAPU POP UP -TAPAHTUMAT

papustories pop up

LOPPUVUODEN PAPU POP UP -TAPAHTUMAT

Tänä syksynä toivotamme teidät tervetulleiksi pop up -myymälöihimme Tampereella, Nokialla, Vantaalla ja Oulussa. Tule tutustumaan Artist-malliston uutuuksiin, Papu Klassikoihin sekä tekemään löytöjä tarjoustuotteista naisille ja lapsille!  

Lue lisää →


Private Shopping Papu Storella!

papu store papustories

Private Shopping Papu Storella!

Papu ja Uhana ovat kaksi kotimaista vastuullisen muodin suunnannäyttäjää, joita yhdistää keskinäinen ystävyys, hauskanpito ja rohkeus kulkea omaa tietään. Tervetuloa viettämään Private Shopping -iltaa yhteiseen liikkeeseemme Papu & Uhana Storelle! Helsingin sydämessä sijaitseva liikkeemme on tunnelmallinen keidas täynnä vahvoja kuoseja sekä kestäviä valintoja. Private Shopping -illan aikana pääset tutustumaan mallistoomme, kuulet lisää meistä ja tuotteistamme, sekä nautit tarjoiluista ja pienestä alennuksesta illan aikana. Kerää 5-10 hengen porukka ja tule viettämään ihana ilta kanssamme!  Private Shopping -ajanvaraus onnistuu lähettämällä viestiä store@papustories.com tai soittamalla +358 40 504 3551 Jotta voimme tarjota yksityistilaisuuden Private Shopping järjestetään myymälän aukioloaikojen ulkopuolella.   

Lue lisää →


Papu Design nousi parhaaseen A-kategoriaan Eetti ry:n Ränkkää Brändi -vastuullisuustutkimuksessa

papustories uutiset

Papu Design nousi parhaaseen A-kategoriaan Eetti ry:n Ränkkää Brändi -vastuullisuustutkimuksessa

Kotimainen lasten- ja naistenvaatteita suunnitteleva, valmistuttava ja myyvä, Papu Design Oy, menestyi hienosti tänäkin vuonna Eettisen kaupan puolesta ry:n tekemässä vastuullisuusselvityksessä. Papu nousi nyt parhaaseen A-kategoriaan, kun se viime vuonna oli parhaana yrityksenä vielä B-kategoriassa.

Lue lisää →